Om een bedrijfspand extra uitstraling en herkenning te geven is gevelreclame een mooie en efficiënte manier. Gevelreclame is er in diverse mogelijkheden en kan op diverse mogelijkheden toegepast worden. Bij TintKing zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten gevel reclame.

Enkele mogelijkheden van gevelreclame.

 

Bestickering

De ramen en de gevel van uw pand zijn uitermate geschikt om een boodschap of uw huisstijl op terug te laten komen. Door middel van raambelettering en raambestickering. Ramen kunnen we voorzien van een speciaal soort raamfolie. De folie wordt aan de binnenzijde aangebracht en gaat jarenlang mee. Bovendien zijn de folies in full colour te printen. U kunt dus elk gewenste uitstraling creëren.

 

Doosletters

Doosletters zijn uitermate geschikt om uw gevelreclame extra ‘body’ te geven. De doosletters kunnen geheel naar uw wens gevouwen worden en zijn dan ook in nagenoeg alle soorten en maten verkrijgbaar. Doosletters worden vervaardigd uit aluminium en we kunnen ze in alle kleuren leveren. Ook is het mogelijk om de letters te voorzien van verlichting zodat het uw gevelreclame extra kracht meegeeft.

 

Freesletters

Frees of laserletters en kunnen in diverse soorten, maten en kleuren gemaakt worden. Wilt u freesletters als gevelreclame dan heeft u onder meer keuze uit acrylaat, aluminium, geschuimd PVC, RVS en sandwich materiaal. Wij adviseren graag welk materiaal voor uw gevelreclame het meest geschikt is. De freesletters kunnen we voorzien van afstandshouders. Zo worden ze iets van de gevel af gemonteerd. De freesletters krijgen een extra gaaf en opvallend effect als we ze voorzien van LED verlichting.

 

Spandoeken

Een spandoek in een frame is een voordelige maar prima mogelijkheid voor gevelreclame. De spandoeken printen we in full colour op basis van het gewenste ontwerp. Ze worden op hoogwaardig pvc zeildoek geproduceerd en gaan jarenlang mee. Het spandoek wordt in een aluminium frame gehangen en aan de gevel gemonteerd. Een voordeel van een spandoek in frame als gevelreclame is dat het gemakkelijk vervangen kan worden. Hierdoor kan er gemakkelijk voor een andere reclame-uiting gekozen worden.

 

Reclameborden

De vormgeving en de plek waar het komt te hangen zijn belangrijke elementen voor een reclamebord dat opvalt. Tintking helpt u graag zodat uw reclamebord optimaal opvalt. Wij verzorgen indien gewenst het hele proces, van ontwerp tot de productie en montage. Een reclamebord kan van diverse soorten materiaal gemaakt worden, denk aan forex, acrylaat en dibond.

 

Tintking is gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende-, veiligheids-, en privacy raamfolies voor promotionele doeleindes. Ook is de gevel te beplakken met een speciaal soort vinyl folie. Deze folie is full colour te printen en kunnen we in alle mogelijke vormen uitsnijden.

 

Een slimframe heeft een strakke- en moderne uitstraling en is veelzijdig inzetbaar!

Het is een unieke combinatie van textieldoek en een elegant aluminium frame. Het monteren van het frame en het verwisselen van het doek is eenvoudig. Aan het doek is een siliconenpees bevestigd die u gemakkelijk in het frame schuift en met hetzelfde gemak weer verwijderd.

Van de voorzijde is de aluminium lijst bijna niet zichtbaar. De rand om het doek is slechts 2 mm breed! De dikte van de lijst is slechts 19 mm.

Door het smalle frame deze techniek ziet de print met uw boodschap er altijd strak uit!

Kenmerken:

  • Het slimframe is slechts 2 mm breed en 19 mm dik.
  • Inclusief full color textielprint met siliconenpees.
  • Snelle montage.

Houd bij de opmaak rekening met 1,5 cm afloop rondom.

 

Losse letters en teksten

In ons pand beschikken wij over een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige plakfolies. Deze folies zijn beschikbaar in vele kleuren. Buiten de gewone glans folies hebben wij ook mat, metallic en folies met een bepaalde textuur. Bijvoorbeeld: Carbon, Hout en Leer. Iedere toepassing vraagt om het gebruik van een specifieke kwaliteit. Door onze vele jaren ervaring op het gebied van sign, kunnen wij jou voorzien van een advies op maat.

Alt Text
Alt Text

Voorbeelden van gevelreclame