Interieurfolie

Volledige (re)styling van uw interieur

De warmte van een houtnerf. Het gladde uiterlijk van metaal. De frisheid van natuursteen. En honderden andere mogelijkheden. Met meer dan 500 designs om uit te kiezen, biedt Architectural Finishes het allemaal, tegen een aantrekkelijke prijs. Laat je fantasie los op elke ruimte!

Voor renovaties: Lichtgewicht en zelfklevend, kan aangebracht worden op locatie, op bestaande ondergronden, wat arbeidskosten en materiaalkosten bespaart in vergelijking met natuurlijke materialen. Met onze producten creëert u een complete nieuwe stijl, snel en tegen lage kosten. Dankzij de ongewoon sterke gelijkenis met natuurlijke materialen blijft de uitstraling behouden.

Voor nieuwbouw: Wellicht heeft u de voorkeur voor de authenticiteit van echt hout, metaal of steen. Dat is niet meer dan normaal. Gebruik deze voor specifieke delen. Gebruik Architectural Finishes op de overige plaatsen. U krijgt lagere kosten, een kortere bouwtijd, duurzaamheid – met behoud van de esthetische uitstraling die gewenst is.

Voor elk budget Budget-Friendly DI-NOC Interior Finishes
U krijgt de volledige visuele impact van natuurlijke materialen zoals hout, metaal en steen voor een fractie van de kosten. Het aanbrengen van Architectural Finishes direct op de ondergrond – inclusief plafondtegels en gipsplaten – bespaart tijd, geld en maakt applicatie snel en eenvoudig.

Lichtgewicht Sustainable Architectural Finishes
De beperkte dikte maakt toepassingen mogelijk die lichter zijn in gewicht dan traditionale materialen. De producten zijn makkelijk te behandelen en verwerken.

Flexibel Architectural Finishes
Perfect binnen en buiten. Op vlakke oppervlaktes, of op complexere hoeken. Perfect voor muren, plafonds, meubels of armaturen. Het vinylmateriaal is verbazingwekkend flexibel. Samen met 3M Comply™ Adhesive Technology is een snelle, makkelijke en luchtbubbel-vrije applicatie verzekerd.

Voordelen
• Vuil- en krasbestendig
• Weinig overlast tijdens montage
• Gemakkelijk in onderhoud
• Lange levensduur

Kan gemonteerd worden op vlakke en gladde ondergronden zoals o.a. HPL, trespa, kunststof, aluminium, MDF, RVS, hout, stucwerk en gecoate ondergronden.