Vroeger – maar ook tegenwoordig nogal eens – waren veel kantoren grauw en grijs. Dat heeft natuurlijk ook invloed op je gemoedstoestand. Wat is er fijner dan te kunnen werken in een lichte, moderne en fijne ruimte? Tegenwoordig weten we dat een fijne werkplek ook zorgt voor tevredener medewerkers, die met plezier naar hun werk gaan en daardoor een hogere productie afleveren. Kijk naar de kantoren van b.v. Google deze zijn zo ingericht om een positief gevoel te geven. En in tijden waarin er meer vacatures zijn dan potentiële medewerkers, kan ook de sfeer in het bedrijf reden zijn om een baan wel, of juist niet te accepteren.

Het creëren van een fijne werkomgeving hoeft geen geldverslindend project te zijn. Op eenvoudige manieren kun je je kantoor zo aanpassen dat deze niet meer saai en stoffig is. Door bijvoorbeeld een slimframe op een wand te plaatsen met b.v. een foto van een jungle, tropisch strand of de Amsterdamse grachten, geef zet je meteen een mooie sfeer neer. En uiteraard werken blow up’s van eigen reclamecampagnes heel goed bij het tot stand brengen van trots op het bedrijf.

De grote van de wand maakt eigenlijk niks uit. De doeken kunnen op zeer groot formaat geprint worden. Er zijn allerlei mogelijkheden om deze visuals gemakkelijk te plaatsen.  Zo zijn er innovaties beschikbaar als een slimframe of Airtex kunnen gebruiken. Dat laatste is een soort vinyl behang. Dit gebruik je bij een mooie strakke wand.

Ook de deuren kunnen beplakt worden. Ook een goed alternatief voor schilderen trouwens. Snel, niet duur en de medewerkers zitten niet dagenlang in de verflucht.

Daarnaast zijn er praktische reden om zaken in uw kantoor onder handen te nemen. Hebt u een vergaderruimte waar iedereen door naar binnen kan kijken dan kunnen we de ramen beplakken met zogenaamd ‘dusted’ folie. Dat geeft een zandstraal effect. Laat wel licht door maar je kunt niet naar binnen kijken.. Geeft toch het gevoel van privacy als je daar met je klant zit te vergaderen. Het is ook ook mogelijk om hierin het logo van uw bedrijf te verwerken.

Wij kunnen u op dit gebied volledig ondersteunen. We hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We luisteren naar uw ideeën, denken met u mee. We hebben de faciliteiten om uw ideeën te ontwikkelen tot concrete ontwerpen, kunnen we produceren en uiteraard plaatsen.

En dat tegen interessante tarieven. Wij gaan graag voor u aan de slag. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op met en wij komen uiteraard bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Ook voor zaken zoals het ontwikkelen en plaatsen van buitenreclame, bewegwijzer buiten en binnen het pand en de lift, kunt u bij ons terecht.