Ontchromen oftewel het wrappen van de sierlijsten van je auto.

Met name bij de Duitse merken Audi, BMW en Mercedes zijn nieuwe voertuigen fabrieks-af te bestellen met zwarte sierlijsten. Dit wordt bijvoorbeeld “shadowline” of “black optic” genoemd. Heeft jouw voertuig deze optie niet? Dan kan dat met ontcromen.

Ontchromen is de manier om je chrome delen zwart te maken en je wagen zo een stoerdere uitstraling te geven. We kunnen o.a je raamlijsten, grill, handgrepen, dakdragers en logo’s zwart maken.

Iedere kleur kan je uiteraard kiezen voor de chrome delen maar het meest gebruikte is toch wel glanzend zwart, dit geeft een chique uitstraling. Voor een stoere uitstraling kan je kiezen voor mat zwart of carbon. Satin black is ook een optie, dit zit net tussen glanzend en mat in.

Met gewrapte delen kan je prima door de wasstraat.

​Voor het ontchromen is het lastig om vaste prijzen te geven. Niet iedere auto heeft evenveel chroom, en bij de meeste auto’s moeten er onderdelen verwijdert worden om ze netjes te kunnen wrappen. Hier onder hebben we een aantal richt prijzen gezet voor het ontchromen.

Prijs indicaties ontchromen:

Raamlijsten 225,-

Dakdragers 200,-

Grill 130,-

Logo’s 75,-

Prijzen zijn incl. btw. Mail ons een paar foto’s van je auto voor een offerte op maat. Of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ontchromen Sierlijsten

De meeste auto’s hebben een metalen of chromen afwerking op de raambekleding, wat afbreuk kan doen aan een strak uiterlijk, vooral op donkere voertuigen. Het inpakken van deze gebieden als onderdeel van een chroomverwijderingsproces, in een donkere glans of matte afwerking, kan echt veranderen hoe de auto eruitziet, wat verrassend kan zijn gezien de kleine verandering.

Ontchromen grill

Vroeger was een verchroomde grill een must-have, maar nu wordt je grill zwart gemaakt door te ontchromen. Het geeft een veel stoerdere en sportievere look.
Een zwarte grill die past bij een donkere auto, lijkt een bijna stealth-stijl met zich mee te brengen, samen met enige agressie wanneer je in iemands achteruitkijkspiegel verschijnt. Het proces is vrij eenvoudig met vinylverpakking en goedkoper dan velen denken.

Aanvraagformulier

    Vraag offerte aan

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Beschrijf uw aanvraag denk o.a. aan merk/ type/ bouwjaar/ situatie/ locatie en wensen