Onze unieke werkwijze

U mag ons zien als een verrassend, veelzijdig en actueel bedrijf dat zich richt op het verzorgen van professionele voertuig belettering voor de Nederlandse markt.

Naast deze kernwaarden onderscheiden wij ons door kennis: onze mensen lopen al jarenlang mee in het vak. Wij lopen voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen, en kunnen door een goed geautomatiseerd systeem en strakke planningen zeer efficiënt te werk gaan.

Dit alles gaat vanzelfsprekend samen met een perfecte service, prijsstelling en communicatie.

 

Hoe gaan wij te werk:
————————————————————

Fase 1: Offerte aanvragen

Vul het formulier in op onze website of stuur ons een mail met uw wensen (info@tintking.nl).

 

Fase 2: U ontvangt binnen 24 uur een offerte

In de offerte zullen wij zo duidelijk en transparant mogelijk zijn. De offerte is gebaseerd op gebruik van kwaliteit folies (Avery, 3M, ImagePerfect) met fabrieksgarantie en montage garantie. Bij onze standaard pakketten ontvangt u een gratis opmaak. Uiteraard kunnen wij de offerte volledig naar wens aanpassen.
Nadat u akkoord bent met de offerte, is dit de fase waarbij u correcties kunt aangeven op de eerste opmaak. Nadat u tevreden bent met de proef, zullen wij deze gereed maken voor de productie van de folies en de afspraak voor de montage inplannen.

 

Fase 3: Montage afspraak en productie

In ons productieproces zal ten aller tijden de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Goede snij en print folies zijn hier essentieel in. Om deze reden werken wij o.a. ook met alle serie folies van 3M en Avery, waar een minimale verwachte levenduur van 7 jaar wordt afgegeven. De productietijd van de opdracht ligt standaard tussen. Over het algemeen kan uw bestickering binnen een week worden gerealiseerd. Heeft u grote spoed, in veel gevallen kunnen wij nog sneller schakelen.

 

Fase 4: Montage

Wij kunnen ons als geen ander indenken dat u een druk ondernemer bent. Maar ook uw personeel is druk en wellicht op pad met de auto. Werknemer en auto kunnen geen dag gemist worden. Ook daarom schakelt u tintking.nl in! Wij verzorgen de belettering van uw voertuigen op locatie door heel Nederland. Dit bespaart u veel tijd en u ziet direct op een transparante manier hoe wij te werk gaan.

Voor de montage bestaat de mogelijk dit bij ons op locatie in Soest of een adres waar dan ook in Nederland te laten uitvoeren. Voor deze laatste optie dient de locatie binnen te zijn met stroom en voldoende licht (en in de koude maanden verwarmd te zijn).

 

Fase 5: Eindproduct

U rijdt jarenlang tevreden rond in uw bestickerde auto.