Raamfolie

Op zoek naar raamfolie? In een bedrijfspand zitten talloze ramen en elk raam is een potentieel reclamebord. Natuurlijk willen u en uw medewerkers ook naar buiten kunnen kijken, maar heeft u wel eens gedacht aan een raamfolie? Voorbijgangers zien aan ramen met een mooi ontworpen raamfolie direct welke bedrijf ze passeren. U kunt zelf specifieke producten aanprijzen via de ramen. Verder zorgen sommige folies er ook voor dat u minder energie verbruikt. Zoekt u een bedrukte raamfolie of wilt u juiste liever alleen een neutrale folie waarmee voorbijgangers het zicht wordt ontnomen? Er zijn ontzettend veel redenen om raamfolie aan te laten brengen. Tinttotaal adviseert u graag over de geschikte folie voor uw situatie. Neem contact met ons op en we leggen het u graag uit.

Soorten raamfolies

We hebben een keur aan verschillende soorten raamfolie. Naast folies die perfect zijn voor reclame-uitingen, leveren we ook een aantal veiligheidsfolies.

Zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie met een spiegeleffect, zodat je wel van binnen naar buiten kan kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Ook verkrijgbaar zonder het spiegeleffect.

Privacyfolie

Ook wel melkglasfolie genoemd. Soms is het handig om de ramen te blinderen. Het zou jammer zijn als u daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. U heeft privacy en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt met de folie. Tinttotaal levert 2 soorten privacyfolie. Zandstraalfolie heeft een matte afwerking en laat een deel van het zonlicht door. Spiegelfolie is leverbaar in verschillende kleuren. Van binnen kunt u wel naar buiten kijken, terwijl aan de buitenkant alleen een perfecte spiegel zichtbaar is.

Kleurenfolie

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. TintTotaal levert kleurfolies en brengt ze ook aan op uw ramen.

Oneway vision

Oneway vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in het folie zitten, waardoor uw boodschap duidelijk overkomt. Als u vanaf de achterkant door de folie kijkt ziet u haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht.

Veiligheidsfolie

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Vlakke ruiten maar ok autoruiten kunt u hiertegen beschermen met diverse veiligheidsfolies. Ze geven een gerust gevoel en ontmoedigen onverlaten.
De verschillende veiligheidsfolies beschermen uw ramen tegen diverse zaken. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder:

Anti-graffiti folie

Het verwijderen van graffiti van glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij anti-graffiti folie verwijdert u graffiti van uw ruiten in een fractie van die tijd. En ook de kosten vallen enorm mee. We brengen de folie aan op uw ruiten en vervolgens zijn uw ruiten beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en goedkoper kan haast niet.

Anti-kras folie

Krassen op glas zijn erg vervelend, want glas vervangen is over het algemeen erg duur. Tinttotaal heeft hier een voordelige oplossing voor: anti-kras folie. Wij zijn 3M gecertificeerd en leveren anti-kras folie van dit gerenommeerde merk. De antikrasfolie brengt een viervoudige laag aan. Zitten er krassen op? Dan pelt u een laag weg. Na 4 lagen vervangt u de folie. Dat is altijd nog stukken goedkoper dan het glas vervangen!

Anti-inbraak folie

De meeste inbrekers tikken een ruitje in. Als u anti-inbraak folie op de ramen heeft gaat ze dat niet meer lukken. Uw ramen worden zo sterk als veiligheidsglas. De anti-inbraak folie heeft als doel om glasbreuk te beperken. De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijm. Door deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd en zullen zij bovendien veel lawaai moeten maken.

Alt Text

    Vraag offerte aan

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Beschrijf uw aanvraag denk o.a. aan merk/ type/ bouwjaar/ situatie/ locatie en wensen