Tesla ramen blinderen

TintKing heeft al veel verschillende typen Tesla’s geblindeerd. Wanneer wij Tesla ramen blinderen, gaan wij zeer vakkundig en professioneel te werk. Voor het blinderen van de ramen van uw Tesla bent u bij TintKing aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en deskundigheid garanderen wij dat u optimaal kunt genieten van alle voordelen die het blinderen van uw Tesla ramen biedt.

Voordelen Tesla ramen blinderen

Het blinderen van de ramen van uw Tesla heeft een aantal grote voordelen. Geblindeerde ruiten werken onder andere zon- en warmtewerend. De glasfolie die wij gebruiken houdt 99% van de schadelijke UV-straling buiten uw auto en weert de warmte van de zon. Daarnaast verkleinen geblindeerde ramen de kans op inbraak aanzienlijk. Dieven die hun geluk beproeven op uw Tesla kunnen immers niet zien of er waardevolle spullen in uw auto liggen. Uw waardevolle items zijn dus beter beveiligd. Tot slot krijgt ook uw gehele Tesla een chiquere uitstraling wanneer u kiest voor ons blinderende folie. Wij beplakken uw autoglas met folie zonder bubbels of andere oneffenheden. U mag vakwerk van ons verwachten. Bovendien werken wij uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Tevens kunnen wij u, wanneer nodig, adviseren over het soort folie dat het beste bij uw Tesla-model past.

Ieder model Tesla ramen blinderen

Wij hebben ervaring met het tinten van ruiten van de volgende modellen BMW:

 • Model S
 • Model X
 • Model 3

Prijs Tesla ramen blinderen

Onze prijzen zijn per type BMW verschillend en hangt af van uw wensen. Bij Ruittinten bieden wij aantrekkelijke prijzen in combinatie met hoogwaardige kwaliteit aan. Dit kunnen wij aanbieden door onze jarenlange ervaring en bekendheid binnen deze branche. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van:

 • 4 jaar garantie op de montage;
 • Maar liefst 5 jaar garantie op de folie;
 • Snelle, persoonlijke en kwalitatieve service, óók in de avonduren en op zaterdag;
 • De mogelijkheid tot Tesla ramen blinderen op locatie. Voor een optimaal resultaat is een stofvrije ruimte van essentieel belang.

Aangezien Tesla ramen blinderen altijd op maat is, werken wij met persoonlijke offertes. Wilt u weten wat de kosten zijn van het blinderen van uw auto? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Vraag offerte aan!

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Voertuiggegevens:

  Kenteken

  Merk

  Model (verplicht)

  Bouwjaar (verplicht)

  Uitvoering (verplicht)

  Gewenste ruite(n) (verplicht)

  Opmerking