Ze noemen het winkelbelettering. Maar dit begrip dekt de lading eigenlijk allang niet meer. Het gaat namelijk steeds minder om het plakken van teksten, maar om het creëren van onderscheidend vermogen van bedrijven en dus ook winkels ten opzichte van hun concurrentie.

Door gebruik te maken van reclame-instrumenten om beter op te vallen in een oerwoud van winkels. Zo is de Gamma consequent blauw en wit en ING oranje.
Winkels, van ketens tot eenmansbedrijven, moeten er steeds meer voor zorgen dat ze zich positief onderscheiden van hun concurrentie. Winkel belettering is hierin een van de gemakkelijkste en meest opvallende elementen die tegen niet te hoge investeringen, snel resultaten oplevert. Hier beperken we ons op de rol die “winkelbelettering” hierin kan spelen. Uw winkel kunt u niet alleen aan de buitenkant voorzien van reclame maar natuurlijk ook aan de binnenkant.

Reclame belettering kan bestaan uit letters en logo’s maar ook uit full color foto’s of beeldmerken. Zo hebben we voor een dierenarts, die aan de ene kant meer op wil vallen, maar aan de andere kant wil voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken als hij een dier aan het behandelen is, een volledige bestickering gemaakt van zijn ramen, met hierin opvallende beelden van dieren verwerkt.

Buitenreclame

Buiten wordt vaak de gevel voorzien van reclame belettering doormiddel van een lichtbak of doosletters.  En de ramen kunnen gebruik maken om bepaalde produkten te promoten, of kortingsakties hier kan gebruikt gemaakt worden van Onewayvision of fullcolorstickers. Ook rond de winkel kunnen reclamemogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld een stoepbord of een beachvlag.

Binnen reclame

Binnen kan men denken aan standaard belettering doormiddel van stickers en fullcolor prints. Wat tegenwoordig veel gedaan word is een slimframe met een mooi beeld of een wand met een airtex behang.
Wat is er bijvoorbeeld voor een reiswinkel voor de hand liggender dan een foto van een droomlocatie over de hele wand?
Naast de muren zou u ook kunnen denken om de verkoopbalie of toonbank te voorzien van reclame of reclamebordjes in de stellingen waar de producten op staan.

Wij kunnen u op dit gebied volledig ondersteunen. We hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We luisteren naar uw ideeën, denken met u mee. We hebben de faciliteiten om uw ideeën te ontwikkelen tot concrete ontwerpen, kunnen ze produceren en uiteraard plaatsen. En dat tegen interessante tarieven. Wij gaan graag voor u aan de slag. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons op, wij komen uiteraard bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Geen ontwerp, idee of realisatie is voor ons te gek!

Van lichtreclame tot spandoeken, textiel frames, bewegwijzering, Airtex bahanhg tot aan , stickers en fullcolorstickers . U noemt het, wij regelen het op maat en naar wens.

Aanvraagformulier

    Vraag offerte aan

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Beschrijf uw aanvraag denk o.a. aan merk/ type/ bouwjaar/ situatie/ locatie en wensen