Heeft u last van de zon op uw werkplek, maar wilt u geen lamellen of luxaflex plaatsen? Dan kunt u het beste zonwerende folie op uw ramen laten aanbrengen! Dankzij de folie kunt u nog steeds prima naar buiten kijken, zonder dat het zicht wordt belemmert.

Zonwerende raamfolie

In de zomer kan het binnen snel te heet worden. Solar Guard zonwerende raamfolie biedt de oplossing en geeft je de controle over jouw ruimte terug. Met deze speciaal voor HR-beglazing ontwikkelde zonwerende raamfolie houdt de beglazing tot 91% van de zonnewarmte tegen..

Met de juiste raamfolie lopen de temperaturen niet meer zo hoog op, bespaar je kosten op het koelen van de ruimte en wordt de overlast van fel zonlicht aanzienlijk gereduceerd. De unieke hard coat van Solar Guard raamfolie beschermt de folie en zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht. De beglazing hoeft dus minder vaak gereinigd te worden. Onze zonwerende raamfolie bespaart dus niet alleen in kosten maar ook in onderhoud. Het grote voordeel is dat onze raamfolie het hele jaar door functioneert. Zonwerende raamfolie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter binnen. Het resultaat? Het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten.

Zonwerende raamfolie die reflecteert

Onze raamfolie is zowel reflecterend als neutraal beschikbaar. Het voordeel van reflecterende zonwerende raamfolie is dat het ook inkijk tegenhoudt en daardoor meer privacy biedt. Op deze manier profiteer je dus van een stijlvolle uitstraling en bespaar je op het koelen van het pand.

Neutrale zonwerende raamfolie

Ben jij op zoek naar zonwerende raamfolie die nagenoeg onzichtbaar is? Ook dan biedt onze Solar Guard raamfolie uitkomst. Neutrale raamfolie is van de buitenkant nauwelijks zichtbaar. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie. Op deze manier blijft de warmte zoveel mogelijk buiten zonder dat het aangezicht van jouw pand verandert.

Voordelen van raam folie

  • Tot 91% warmtewering
  • Vuilafstotend, bestand tegen zuren
  • Blokkeert meer dan 99% UV-straling
  • Reduceert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en dus inbraakvertragend